Laboratoarele Fiterman Crema masca puternic restructuranta si Crema Contur Ochi anti-age HA

by - September 09, 2018


Laboratoarele Fiterman - Crema masca puternic restructuranta anti-age HA - Crema contur de ochi anti-age HA intens reparatoare pareri review

Crema masca anti-age puternic restructuranta si crema contur de ochi cu acid hialuronic intens reparatoare, ambele de la Laboratoarele Fiterman. 😍👍

Doua produse pe care le folosesc destul de des, in special atunci cand tenul meu o cam ia razna in perioada aceea a lunii. Cum nu prea mai gasesc prin plafar crema Mebra, am tot cautat ceva cu acid hialuronic care sa o inlocuiasca si sa-mi ofere rezultate peste noapte. Intamplarea face ca mi-au picat in mana doua produse de care nu prea am auzit pana acum, si ma bucur ca am dat peste ele pentru ca m-au ajutat mult in lupta cu semnele rosii. Stiti, alea lasate de monstruletii care ne fac zile amare o data pe luna? Da, da, fix de aia zic.
La mine, problema nu a fost niciodata de cantitate, ci de urma lasata dupa vindecarea brontozaurului.
Hai sa va povestesc mai multe despre aceste doua creme si cum m-am inteles eu cu ele.

Laboratoarele Fiterman - Crema masca puternic restructuranta anti-age HA - Crema contur de ochi anti-age HA intens reparatoare pareri review

Crema masca o folosesc de 1-2 ori pe saptamana, intotdeauna seara, inainte de culcare pentru ca nu am nevoie de ea zilnic. Pe prospect scrie ca poate fi aplicata intr-un strat subtire in fiecare zi sau intr-un strat mai gros de 2 ori pe saptamana, pe fata, gat si decolteu. A little goes a long way, asa ca scoateti crema cat un bob de mazare, mai mult nu va trebuie.

Este extrem de hidratanta, fara sa-mi astupe porii sau sa-mi cauzeze in vreun fel. Portiunile uscate sunt hidratate, petele si cicatricile lasate de monstruleti, a doua zi dupa utilizare sunt vizibil ameliorate si calmate.
Si lucrul de care ma bucur foarte mult, nu mi-a sensibilizat tenul. Daca folosesc un produs cu acid hialuronic, trebuie sa am mare grija pentru tenul meu este sensibil la acest ingredient.

Tot de la acelasi brand, am cumparat si crema cu aloe vera, care m-a ajutat mai mult vara. M-am trezit ca intind mana spre ea mai mereu pentru ca are o textura lejera si pe caldurile alea, voiam ceva care se absoarbe usor si nu imi lasa pielea grasoasa.
Cremele de la Laboratoarele Fiterman mi-au lasat o impresie destul de buna si la ce pret mic au, pomana curata la cat de eficiente au fost pentru tenul meu.

Laboratoarele Fiterman - Crema masca puternic restructuranta anti-age HA - Crema contur de ochi anti-age HA intens reparatoare pareri review

Crema de ochi mentine pielea hidratata, iar ridurile fine sunt ameliorate in timp, daca o folositi zi de zi. Mic tip: folositi crema de ochi si pe buze daca sunt uscate, ca sa le reparati si sa le mentineti nivelul de hidratare. Sau inainte de aplicarea machiajului, in loc de balsam de buze.

Gama ANTI-AGE HA este dezvoltata sub rigori farmaceutice, si se bazeaza pe utilizarea acidului hialuronic ultrapur, care patrunde in profunzimea pielii, unde retine apa si umple ridurile din interior.

Laboratoarele Fiterman - Crema masca puternic restructuranta anti-age HA - Crema contur de ochi anti-age HA intens reparatoare pareri review

V-ar interesa o postare cu rutina mea de ingrijire din ultimele luni? Este destul de simpla, folosesc strict ce am nevoie si nimic mai mult, iar unele produse sunt utilizate prin rotatie, ca sa nu mi se obisnuiasca tenul cu ele.
Voi de care produse skincare nu vreti sa va despartiti? 💖✌

SHARING MEANS CARING!  So share along if you liked this post.
Follow me on Instagram and don't forget to subscribe if you want to
receive my latest articles in your e-mail box. 💖
Have a lovely day!

***please read Disclaimer

ABOUT AUTHOR

Evelena - Stories in Bloom is the destination for those seeking information and inspiration on the most sought-after in beauty, fashion and lifestyle. She will always enjoy talking about make-up and books, loves painting, photography and couldn't live (organized) without her Bullet Journal. Yes, she's the old school type. Goes as far as pilfering her mother's closet for old and gorgeous timeless pieces. Give her vintage, books, chocolate and a camera, and she's a happy girl. Her main love will always remain make-up though. She firmly believes that make-up should enhance a person's natural beauty and not completely change it, unless that's the intended look. So grab a cup of hot cocoa, light up a scented candle an join her in discovering how her stories will continue to bloom. - "Make-up can push your self-confidence off the charts, but at the end of the day, it's just make-up. No point in painting your everyday canvas if you don’t appreciate your qualities. Have fun with make-up and remember that no amount of beauty products can mask an ugly soul. Treasure yourself!”

You May Also Like

0 comments

Every little word is highly appreciated! Thank you for taking your time! ^_^
--IMPORTANT NOTICE!--
Due to some repeated problems with Disqus, i had to delete this widget, thus losing ALL of my comments.

©COPYRIGHT EVELENA - STORIES IN BLOOM 2011-2019