Klorane Shampoo and Conditioner with Quinine and B Vitamins - Dry Shampoo with oat milk - review

by - April 03, 2018

Klorane Shampoo and Conditioner with Quinine and B Vitamins - Klorane Dry Shampoo with oat milk - review pareri

Ce va doriti cel mai mult de la un sampon si balsam? Volum? Sa vi se intareasca radacina si sa nu va mai cada parul? Stralucire? Sa scapati de efectul antistatic? Sa nu usuce firul de par? Sa vi-l indrepte? Sau sa-l onduleze putin? Sunt atat de multe pretentii pe care le avem atunci cand testam pentru prima data un produs, ca uitam de fapt pentru ce a fost conceput el.

Asteptam vindecarea cicatricilor lasate de acnee dupa prima utilizare a unui produs.
Asteptam matifierea tenului de la o crema care promite hidratare, si nu matifiere.
Asteptam de la o crema pentru cearcane sa ne scape de ele de la primele utilizari.
Asteptam ca toate fondurile de ten sa aiba o acoperire full, cand pe acesta scrie clar ca doar uniformizeaza tenul.
Si asteptam de la un sampon si balsam sa ne ofere acel ooomph~ al parului, gen Brigitte Bardot, cand acesta a fost conceput pentru stralucire.

Suntem femei, asa ca le vrem pe toate intr-un singur produs, si le vrem acum.
Asa ca ciuliti urechile si mariti cepele la etichete. Ce promite sa faca acel produs? Pentru ce a fost conceput si ce ingrediente are? Stiu ca nu e prea cool sa citesti o eticheta intr-un magazin. Doar arunci produsul in cos si mergi mai departe. Ei bine, sunt banii vostri, voi munciti pe ei. Asa ca daca doriti sa ii cheltuiti pe ceva, asigurati-va ca produsul pe care l-ati cumparat coincide cu nevoile voastre. Eu zic ca e mai cool sa te asiguri ca stii exact ce face acel produs, si sa nu ai alte asteptari de la el.

Klorane Shampoo and Conditioner with Quinine and B Vitamins - Klorane Dry Shampoo with oat milk - review pareriKlorane Shampoo and Conditioner with Quinine and B Vitamins - Klorane Dry Shampoo with oat milk - review pareri

Eu am perioade mai bune cu parul, perioade excelente (good hair everyday!), si perioade in care imi cade foarte mult. De obicei, primavara si toamna incep sa vad diferentele in perie.

Asa ca am fost foarte incantata cand am vazut ca pe eticheta samponului si a balsamului scria ca ajuta foarte mult la revitalizarea si intarirea firului de par (hair loss + thinnig hair). Fix ce am eu nevoie in perioada asta. Desi am un par destul de lung, este foarte drept, fin si pisaios, cu tendinte de electrizare.

Dupa aproape o luna de utilizare a samponului si a balsamului, pot sa spun ca sunt mai okay in privinta caderii parului. Chiar foarte okay, spre surprinderea mea! Unde era gama asta cand imi venea sa-mi iau campii anul trecut, cand mi-am decolorat parul? 😂
Pe Instagram, mi-a spus o fata ca i-a cauzat matreata, dar eu nu am avut aceasta problema.

Totusi, mi-am luat masuri de precautie, si voi folosi aceasta gama ca pe un tratament de acum incolo, si nu ca pe o rutina. O data la 3 spalari cred ca e de ajuns ca sa imi intaresc bine firul de par, si sa nu mai am probleme pe viitor. Pentru ca hai sa fim sincere, ne suparam foarte tare atunci cand vedem ca ne-a cazut o caruta de par, nu?
Asa ca voi continua sa folosesc samponul si balsamul, pe care recunosc, il tin cam vreo 15-20 de minute in par. Poate a ajutat si asta la intarirea firului de par? Dunno, dar balsamul e foarte gigea si ma inteleg tare bine cu el.

Klorane Shampoo and Conditioner with Quinine and B Vitamins - Klorane Dry Shampoo with oat milk - review pareri

Klorane Shampoo and Conditioner with Quinine and B Vitamins - Klorane Dry Shampoo with oat milk - review pareri

My good old buddy: samponul uscat.
Am descoperit recent ca si Klorane au scos varianta lor de sampon uscat, cu lapte de ovaz.
Stiu ca multe dintre noi nu renuntam la Batiste, dar diferenta dintre ele ar fi ca la Klorane ma tine mai mult efectul decat la Batiste, si nu il matuieste atat de tare.
Aici ma refer la faptul ca Batiste e okay in primele 5 ore, give or take, apoi parul incepe sa isi piarda din putinul volum pe care il are si devine din ce in ce mai ...for lack of a better word, fleoşc.
La Klorane pot sa o mai duc o zi fara sa ma spal pe cap - nu ca as face asta, dar ideea ramane in picioare. Pentru mine, dintre toate aceste trei noutati, de acest sampon uscat am fost cea mai incantata, si cu acesta m-am inteles de minune. Definitely deserves a second buy from me.

Klorane Shampoo and Conditioner with Quinine and B Vitamins - Klorane Dry Shampoo with oat milk - review pareri

Sper ca ati gasit acest articol util. Spuneti-mi, ati incercat vreun produs de la Klorane care v-a placut?
Si ce produse de haircare folositi in momentul asta, ca sa va ingrijiti parul?

SHARING MEANS CARING!  So share along if you liked this post.
Follow me on Instagram and don't forget to subscribe if you want to
receive my latest articles in your e-mail box. 💖
Have a lovely day!

***please read Disclaimer

ABOUT AUTHOR

Evelena - Stories in Bloom is the destination for those seeking information and inspiration on the most sought-after in beauty, fashion and lifestyle. She will always enjoy talking about make-up and books, loves painting, photography and couldn't live (organized) without her Bullet Journal. Yes, she's the old school type. Goes as far as pilfering her mother's closet for old and gorgeous timeless pieces. Give her vintage, books, chocolate and a camera, and she's a happy girl. Her main love will always remain make-up though. She firmly believes that make-up should enhance a person's natural beauty and not completely change it, unless that's the intended look. So grab a cup of hot cocoa, light up a scented candle an join her in discovering how her stories will continue to bloom. - "Make-up can push your self-confidence off the charts, but at the end of the day, it's just make-up. No point in painting your everyday canvas if you don’t appreciate your qualities. Have fun with make-up and remember that no amount of beauty products can mask an ugly soul. Treasure yourself!”

You May Also Like

0 comments

Every little word is highly appreciated! Thank you for taking your time! ^_^
--IMPORTANT NOTICE!--
Due to some repeated problems with Disqus, i had to delete this widget, thus losing ALL of my comments.

©COPYRIGHT EVELENA - STORIES IN BLOOM 2011-2019