21 December, 2014

Promotii Kurtmann

kurtmann.ro

Avon Magic Effects Cosmic - Moonbeam

by Eva Luna No CommentsIntotdeauna mi-au placut ojele holografice, numai sa nu ma pui sa le fotografiez. They are a pain in the ass to catch on camera! Pe bune, sunt atat de frumoase, dar au atat de multe sclipiri, incat te apuca nervii pana esti multumit de rezultate. Asa ca, normal, am facut vreo 100 si ceva de poze si acrobatii, pana am zis oh-kaaay, cred ca ajunge! :))

Oja asta v-am aratat-o si in haul-ul Avon de zilele trecute si abia asteptam sa-i dedic o postare. Nu mai tin minte exact, dar cred ca a costat vreo 10 lei in brosura de reprezentanti. Din pacate pentru noi, Avon a bagat doar trei nuante, iar cele sapte superbitati (da, da, la tine Galaxy, Saturn si Starlight ma uit) le-au pierdut pe drum.

Nu am multe oje holo, cred ca vreo . . .patru?!, si nu v-am aratat decat vreo doua pe blog, tocmai din pricina motivului mai sus mentionat: sclipareli fabuloase, herghelie de nervi la dovlecel.
Mie una imi place la nebunie oja asta, si cred ca este singura argintie pe care o am.


Am folosit:
  • Avon Nail Experts 5 in 1 nail treatment
  • Avon Magic Effects Cosmic - Moonbeam


Sper ca oja de azi a fost pe placul vostru.
Voi ce purtati acum pe unghiute?
Have a lovely day!

0 comments:

Post a Comment

Every little word is highly appreciated! Thank you for taking your time! ^_^
--IMPORTANT NOTICE!--
Due to some repeated problems with Disqus, i had to delete this widget, thus losing ALL of my comments. I apologize if i didn't get to answer in time and that is why you will see all of my posts without comments.

Promotii F64

f64.ro