#carteasaptamanii - Machiajul Perfect in 10 minute de Boris Entrup

by - March 28, 2016Nume: Machiajul Perfect in 10 minute de Boris Entrup
Editura: Litera
Pagini: 144
Format: 180 x 230
Tip coperta: hardcover - cartonata

Smookey eyes, machiaje subtile, sexy sau extravagante, Boris Entrup va arata cum sa obtineti 50 de lookuri perfecte in 10 minute.
Sunt explicate cele mai importante tehnici de machiaj si va sunt oferite sfaturi pentru a obtine un efect senzational. In plus, va sunt puse la dispozitie 10 filme de machiaj cu Boris Entrup. Cu ajutorul aplicatiei QR de pe smartphone sau de pe tableta, scanati codurile QR din interiorul cartii si vizionati filmele!
Boris Entrup este unul dintre cei mai apreciati make-up artisti la nivel mondial, lucrand exclusiv pentru Maybelline Jade. A facut parte din juriul emisiunii Next Topmodel, editia germana, si este beauty expert pentru numeroase vedete de cinema si manechine celebre. Datorita talentului si inspiratiei sale, este un adevarat trendsetter in ceea ce priveste machiajul.
Machiajul Perfect in 10 minute este de fapt o carte cu 50 de look-uri propuse de autor, toate explicate pas cu pas. Imi place faptul ca Boris a folosit fete cu diferite caracteristici. Avem fete cu feţe ovale, rotunde, triunghiulare, s.a.m.d, dar si pleoape cazute, ochi asiatici, ochi mici, departati sau apropiati. Pigmentul pielii difera si el de la model la model, asa ca tot studiind fiecare look in parte, va puteti identifica cu usurinta tipul si/sau nevoile voastre.

In carte mai gasim si sfaturi de infrumusetare pentru toate varstele, nu numai pentru tineri. Avem si tehnici de baza pentru ingrijirea sprancenelor, a buzelor si a ochilor.
Mi se pare o carte buna pentru femeile care nu vor sa iasa din zona de confort, adica farduri indraznete si rujuri in nuante turbate. Boris acopera cam tot ceea ce este basic intr-ale machiajului, oferind pe alocuri si inspiratie.


Lucrand in domeniul acesta, am nevoie sa fiu inconjurata constant de noile trend-uri, concepte, idei, combinatii noi de machiaje, asa ca aceasta carte si-a gasit si ea locul pe birou, unde o am mai la indemana. Dar cred ca este buna pentru orice iubitoare de beauty, fie ea profi sau amatoare. Daca trebuie sa va duceti la un eveniment anume si nu stiti cum sa va machiati sau la o nunta si vreti ceva mai classy, ori ceva mai indraznet, e de ajuns sa rasfoiti un pic paginile, iar ideile incep sa se formeze in capul vostru.
Pozele sunt high-quality, asa ca puteti observa cu usurinta zonele unde s-a aplicat highlighter, si unde s-a conturat feţa, iar fiecare look beneficiaza de sfaturi si ustensilele cu care s-a lucrat.


Eu le multumesc frumos celor de la Editura Litera pentru exemplarul trimis, iar pe voi, iubitoarele de beauty, va intreb daca v-ar placea o carte de genul in biblioteca personala?
Toate look-urile prezentate mai sus sunt favoritele mele din gramada, asa ca va intreb si eu ce preferate aveti?
Have a lovely day!

***please read Disclaimer

ABOUT AUTHOR

Evelena - Stories in Bloom is the destination for those seeking information and inspiration on the most sought-after in beauty, fashion and lifestyle. She will always enjoy talking about make-up and books, loves painting, photography and couldn't live (organized) without her Bullet Journal. Yes, she's the old school type. Goes as far as pilfering her mother's closet for old and gorgeous timeless pieces. Give her vintage, books, chocolate and a camera, and she's a happy girl. Her main love will always remain make-up though. She firmly believes that make-up should enhance a person's natural beauty and not completely change it, unless that's the intended look. So grab a cup of hot cocoa, light up a scented candle an join her in discovering how her stories will continue to bloom. - "Make-up can push your self-confidence off the charts, but at the end of the day, it's just make-up. No point in painting your everyday canvas if you don’t appreciate your qualities. Have fun with make-up and remember that no amount of beauty products can mask an ugly soul. Treasure yourself!”

You May Also Like

0 comments

Every little word is highly appreciated! Thank you for taking your time! ^_^
--IMPORTANT NOTICE!--
Due to some repeated problems with Disqus, i had to delete this widget, thus losing ALL of my comments.

©COPYRIGHT EVELENA - STORIES IN BLOOM 2011-2019