Golden Rose WOW Nail Color 204 and 95

by - September 25, 2015
Hmmm, a trecut ceva vreme de cand n-am mai postat o manichiura, asa ca m-am gandit sa remediez cumva problema. In privinta nuantelor, mi-am strans cateva favorite care sunt perfecte pentru sezonul asta, dar pana atunci va voi arata o oja tare frumoasa. Un nude cu subton rece care s-ar potrivi oricui, indiferent de ocazie. Va rog, a se intelege "mi-e lene. oja nude. merge la orice. cool, am scapat de-un stres.", pentru ca la un moment dat, toti trecem printr-o perioada de genul :)))
Ca sa scot din monotonie manichiura, nu ca ar fi plictisitoare nuanta, dar nu ma puteam prezenta la voi fara un briz-briz pe ele. In cazul asta, am apelat la un water marble pe inelar, folosind cele doua vedete de azi si o oja neagra. Putin sclipici pe degetul mijlociu si gata şmecheria. Sclipăcioasa asta mica e tare frumusica cu glitterul ei auriu, argintiu si vreo 2-3 nuante de verde. Amandoua se aplica frumos, fără dâre si fără bule de aer. Nu a mai fost nevoie de top coat pentru ele, luciul este destul de evident, iar rezistenta este de 3-4 zile daca stati cu mainile prin apa spalat vase careva?
Ojele stiti pe unde le gasiti: pe site-ul Cosmania, pe 1001 Cosmetice, la stand-urile din hypermarket-uri sau in magazinele din cartier.
Am folosit pe unghiute urmatoarele:
- KillyS Regenerating Base Coat
- Golden Rose WOW! Nail Color 96 - nude
- Golden Rose WOW! Nail Color 204 - glitter
- Maybelline Colorama 23 - black
- Glitter Gal Australia Gloss Boss Top Coat pentru inelarCa intotdeauna, astept cu drag feedback-ul vostru. Va plac unghiutele nude sau preferati ceva mai indraznet?

Have a lovely day!

ABOUT AUTHOR

Eva - Stories in Bloom is the destination for those seeking information and inspiration on the most sought-after in beauty, fashion and lifestyle. She is best known for her ladylike features, drawing her readers in with her approachability and enthusiasm for everything beautiful and inspirational. Her main love will always remain make-up though. She firmly believes that make-up should enhance a person's natural beauty and not completely change it, unless that's the intended look. "Make-up can push your self-confidence off the charts, but at the end of the day, it's just make-up. Have fun with it and remember that no amount of beauty products can mask an ugly soul. Remember that before you judge a person."

You May Also Like

0 comments

Every little word is highly appreciated! Thank you for taking your time! ^_^
--IMPORTANT NOTICE!--
Due to some repeated problems with Disqus, i had to delete this widget, thus losing ALL of my comments.

©COPYRIGHT EVA - STORIES IN BLOOM 2018