B.U. ne pregateste o vara fresh si colorata

by - June 10, 2015


Celebreaza vara cu noile pachete B.U. in action

B.U. pregăteşte o vară fresh şi colorată! Pachetele pentru sezonul cald oferă protecţie cu rol antiperspirant pentru zile toride şi piele fină şi înmiresmată pe întreaga durată a zilei, datorită gelurilor de duş. Pentru că vara pielea este expusă mai mult şi activităţile necesită energie, duourile pentru vară conţin deodorante şi geluri de duş din gama in action, pentru cele dependente de adrenalină, dar şi pentru romanticele incurabile, ce se gândesc la miresme prietenoase şi îşi doresc piele mereu fină, hidratată.
***
Dupa cum puteti observa si in prima poza, eu am pachetul roz moz? :)) ce consta intr-un anti-perspirant hypoallergenic cu extract de frangipani, si un gel de dus cu iaurt si smochine.
Despre anti-perspirantul B.U. Sensitive v-am mai lasat pareri pe facebook si v-am raspuns la mesaje. Imi place, isi face treaba cum trebuie si la grade nerusinat de ridicate, dar gelul de dus are un miros foarte dulceag. Personal, vara prefer sa folosesc ceva mai racoritor, mai fresh, ca sa nu ma mai simt ca un balon dezumflat. Iarna ador mirosul de vanilie, scortisoara, smochine, ceva mai "cald", mai dulce, sa ma binedispuna in doi timp si trei miscari.
Din anti-perspirante, am mai incercat  Fresh & Clean si Soft Skin. Cel din urma nu mi s-a parut asa grozav pe o vreme mai torida. Cred ca ar merge mai mult iarna cand soarele ni se arata doar miercurea si vinerea. Cat despre Fresh & Clean, am numai cuvinte de lauda. Cel putin pentru mine, fie ca a fost cald sau mai rece afara, n-am avut probleme toata ziua.


Pachetul B.U. in action cu deo Sensitive şi gel de duş Yogurt & Fig
Antiperspirantul B.U. in action Sensitive asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute, în timp ce protejează pielea delicată a axilei, fiind special conceput pentru a-i asigura acestei zone nivelul optim de hidratare. Gelul de duş Yogurt & Fig răsfaţă pielea cu o spumă bogată în extract de iaurt şi smochină, iar Nutri Moist, complexul de agenţi a căror misiune este hidratarea, întregeşte răsfăţul, asigurând hidratarea pielii în profunzime.


Pachetul B.U. in action cu deo Fresh and Clean şi gel de duş Cool Maracuja
Extractul de nufăr din formula antiperspirantului B.U. in action Fresh & Clean are proprietăţi de calmare a pielii iritate. Utilizat imediat după duş, asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute, iar pielea se bucură de o senzaţie de prospeţime pe durata întregii zile. Gelul de duş in action Cool Maracuja are o aromă exotică ce te duce instant cu gândul la insule primitoare şi veri lungi.Pachetul B.U. in action cu deo Protect Plus şi gel de duş Yogurt & Papaya
Antiperspirantul B.U. in action Protect Plus asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute. Protect Plus, cea mai recentă lansare a gamei, conţine tehnologia NeutrOdor care neutralizează mirosul neplăcut. Lotusul albastru din compoziţie are capacităţi emoliente şi hidratante şi ajută pielea sensibilă să-şi păstreze supleţea şi aspectul sănătos. Gelul de duş Yogurt & Papaya vine la pachet cu o experienţă exotică şi cu acţiune hrănitoare pentru piele.


Pachetul B.U. in action cu deo Soft Skin şi gel de duş Bingo Berries
Antiperspirantul B.U. in action Soft Skin, pe bază de extracte florale, a fost conceput special pentru pielea sensibilă şi supusă agresiunilor, a axilei. Soft Skin asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute. Gelul de duş Bingo Berries, cu fructe de pădure, are o aromă delicioasă şi o doză consistentă de vitamine şi antioxidanţi perfecţi pentru îngrijirea pielii
.


Fiecare pachet B.U. in action costa 10,85 lei.

***
Acum sunt curioasa care pachetel va tenteaza si ce produse de la B.U. ati mai cumparat si v-au placut? Nu de alta, dar imi place sa incerc lucruri noi si la fel ca si voi, prefer sa merg la sigur cand cumpar un produs.
Astept cu drag parerea voastra~
Have a lovely day!ABOUT AUTHOR

Eva - Stories in Bloom is the destination for those seeking information and inspiration on the most sought-after in beauty, fashion and lifestyle. She is best known for her ladylike, dreamy features, drawing her readers in with her approachability and enthusiasm for everything beautiful and inspirational. Her main love will always remain make-up though. She firmly believes that make-up should enhance a person's natural beauty and not completely change it, unless that's the intended look. "Make-up can push your self-confidence off the charts, but at the end of the day, it's just make-up. Have fun with it and remember that no amount of beauty products can mask an ugly soul. Remember that before you judge a person."

You May Also Like

0 comments

Every little word is highly appreciated! Thank you for taking your time! ^_^
--IMPORTANT NOTICE!--
Due to some repeated problems with Disqus, i had to delete this widget, thus losing ALL of my comments.

©COPYRIGHT EVA - STORIES IN BLOOM 2018