~ Review: baza de machiaj AVON ~

by - February 13, 2013Buna fetelor!  :)
Dupa lungi testari si utilizari, am revenit cu pareri despre primer-ul de la Avon. Pentru cine nu stie, primer-ul asigura intensitatea, rezistenta si ne ajuta sa amestecam (blenduim) culorile mai bine.
Ce spun cei de la Avon despre aceasta "butelcuta":
  • prelungeste persistenta fardului de pleoape;
  • previne strangerea acestuia in pliurile pleoapei;
  • este adecvata pentru toate nuantele de ten.
Gramaj: 3g
Ambalaj: borcanelul este de sticla
Pretul este de 12,99 lei *cel putin, atat am dat eu*
In poza alaturata, am ales un fard frumusel, dar destul de prafos din pacate. In stanga, swatch cu primer, in dreapta fara.

Incep prin a va spune ca eu am putin pleoapele uleioase, si chiar am nevoie de un primer care sa nu imi stranga fardul intre pliuri. Pe langa primer, folosesc si un creion jumbo, pe care il intind bine-bine, dar asta e alta poveste.  :D
Dupa cum vedeti si voi in poza, fardul devine mai intens si chiar mai luminos/sclipicios.
Am folosit aceasta baza de fiecare data cand m-am machiat, iar aceasta rezista cu stoicism vreo 9-10 ore.
Consistenta primer-ului este usoara, aproape spumoasa *i know, sounds weird* ; se intinde foarte usor, cred ca merge pe toate tipurile de ten pentru ca se adapteaza un pic la nuanta tenului, si nu mi s-a strans intre pliurile pleoapei. That's a big plus for me!  :D
Se consuma extraordinar de greu, cred ca ma tine vreo 2-3 luni  :))

Daca l-as mai cumpara? Yep.
Pretul este acceptabil, iar la mine a functionat de minune. Nu pot zice ca este un holy grail/must have, dar chiar nu i-am gasit ceva negativ.
Probabil ambalajul, pentru ca am tendinta sa scap lucruri, in special dimineata cand sunt mereu pe jumatate treaza. Nu m-as fi suparat daca era un ambalaj cu pompita, dar tinand cont ca inainte sa ne aranjam, ne spalam bine pe mana, apoi folosim crema, fondul de ten si ce mai folositi voi in rutina.  :))Cam asta a fost tot pe ziua de azi. Stiu ca am promis doua machiaje de V-Day, dar de vreo 3-4 zile sunt iritata la ochi si n-am pus strop de machiaj pe fata. Si am asa un cheeeeef~  :))
Sincer, nu stiu de la ce exact m-am iritat. Demachiantul nu mi-a facut probleme pana acum, nici fardurile sau rimelul.
Oh well, sper sa imi treaca repede~  :D

Have a lovely day!

ABOUT AUTHOR

Evelena - Stories in Bloom is the destination for those seeking information and inspiration on the most sought-after in beauty, fashion and lifestyle. She will always enjoy talking about make-up and books, loves painting, photography and couldn't live (organized) without her Bullet Journal. Yes, she's the old school type. Goes as far as pilfering her mother's closet for old and gorgeous timeless pieces. Give her vintage, books, chocolate and a camera, and she's a happy girl. Her main love will always remain make-up though. She firmly believes that make-up should enhance a person's natural beauty and not completely change it, unless that's the intended look. So grab a cup of hot cocoa, light up a scented candle an join her in discovering how her stories will continue to bloom. - "Make-up can push your self-confidence off the charts, but at the end of the day, it's just make-up. No point in painting your everyday canvas if you don’t appreciate your qualities. Have fun with make-up and remember that no amount of beauty products can mask an ugly soul. Treasure yourself!”

You May Also Like

0 comments

Every little word is highly appreciated! Thank you for taking your time! ^_^
--IMPORTANT NOTICE!--
Due to some repeated problems with Disqus, i had to delete this widget, thus losing ALL of my comments.

©COPYRIGHT EVELENA - STORIES IN BLOOM 2011-2019