21 December, 2014

Widgets

~ Un ten fericit ~

by Eva Luna No Comments

http://magazin.complex-apicol.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=59&Itemid=53&TreeId=29

Familia Apidermin a Complexului Apicol Veceslav Harnaj se mareste cu inca 4 produse noi, perfecte pentru acest sezon datorita formulei lejere.


Apidermin Lejer urmareste principiile active ale gamei cu o istorie de 50 ani intr-o formula noua, lejera, destinata tenului normal, gras sau cu tendinte de ingrasare.  Hopaaa, pana aici suna bine~
Aceasta gama cuprinde 4 produse: lapte demachiant lejer, lotiune tonica hidratanta, crema lejera regeneranta de noapte si o crema lejera hidratanta de zi cu 15 SPF.
Principiile active ale acestei game pornesc de la produsul miraculos al stupului: laptisorul de matca, prezent in toate produsele gamei *singura substanta naturala capabila sa stimuleze regenerarea celulara*
Untul de cacao, extractul de ceai verde, vitamina A si E, uleiul de samburi de caise, impreuna cu laptisorul de matca fac o echipa tare buna si vor sa ne ajute sa avem un ten mai fericit si mai sanatos.
Pentru cine are un ten mixt sau gras *yep, ridic si eu manuta*, se stie bine in toata tara ca acest lucru este mai greu de obtinut si necesita o atentie mai mare.

Ca sa avem un ten fericit, trebuie sa il ingrijim!

P.S:  pssssst fetelor, puteti sa va inscrieti la campania destinata bloggerilor organizata de Complexul Apicol. Mai multe detalii veti primi daca trimiteti un mail la marketing@complex-apicol.ro
Good luck!


Ce parere aveti despre noua gama Lejera Apidermin? Va plac produsele Complexului Apicol Veseslav Harnaj?

Have a lovely day!


0 comments:

Post a Comment

Every little word is highly appreciated! Thank you for taking your time! ^_^
--IMPORTANT NOTICE!--
Due to some repeated problems with Disqus, i had to delete this widget, thus losing ALL of my comments. I apologize if i didn't get to answer in time and that is why you will see all of my posts without comments.