21 December, 2014

Widgets

~ BOTD: P.S. Te iubesc de Cecelia Ahern ~

by Eva Luna No Comments
Buna fetelor!  :)

Hop-top si eu pe ultima suta de metru~
Azi va vorbesc repejor de a doua carte pe care am primit-o in campania vALLuntar, si anume P.S. Te iubesc, scrisa de Cecelia Ahern.Cecelia Ahern a debutat la vârsta de 21 de ani cu romanul P.S. Te iubesc, care a înregistrat o uimitoare popularitate și un imens succes de vânzări, fiind tradus în peste 40 de țări și ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank și Gerald Butler în rolurile principale.
În limba română, la Editura Allfa, au fost publicate romanele: P.S. Te iubesc, Suflete pereche, Prietenul nevăzut, Mulțumesc pentru amintiri, Dispăruți fără urmă, Cadoul și Cartea viitorului.

Unii oameni aşteaptă o viaţă întreagă să îşi găsească sufletul pereche, în timp ce alţii par să fie împreună de o viaţă. Holly şi Gerry formau cuplul perfect, cu o căsnicie minunată, înconjuraţi de prieteni şi familie. Lumea era la picioarele lor, iar Holly nu îşi putea imagina viaţa fără Gerry. Până în ziua în care viaţa o obligă să facă acest lucru.


Gerry moare din cauza unei tumori pe creier, iar Holly, rămasă singură, trebuie să înveţe să supravieţuiască. Printr-o “listă” alcătuită din zece scrisori, Gerry o ajută, de dincolo de moarte, să ia viaţa de la capăt. Vegheată ca de un înger păzitor, Holly devine puternică şi independentă, reuşeşte din nou să zâmbească şi chiar să iubească.

 
“O carte senzaţională care dovedeşte că dragostea adevărată nu moare niciodată.”
Cosmopolitan

Vreau sa va spun in primul rand ca am vazut filmul, si apoi am citit cartea. Sincer, nici nu stiam ca filmul era facut dupa ideea unei carti, abia dupa ceva vreme am aflat asta. Cei care ma urmaresc de ceva vreme, stiu ca eu si cartile avem o relatie mai speciala, fie ele in format electronic sau paperback *sunt mai old school si imi place sa tin direct cartea in mana, ce sa fac :)) *.
Okay, am inceput sa citesc aceasta carte inca de la orele diminetii, in speranta ca o voi termina la timp, sa pot lasa o parere pe blog, fie ea mai mica sau mare. De ce? Pentru ca azi, la ora 23:59 min. se termina campania, si chiar mi-as dori sa cititi aceasta carte. Te face sa te gandesti la mai multe lucruri, te face sa privesti spre viitor cu speranta, chiar daca prezentul nu este tocmai colorat in nuante de roz. Te face sa realizezi ca desi persoana iubita nu va mai fi cu tine pana la batranete, inca mai ai prieteni si familie pe langa tine, care te iubesc si iti vor binele.
Desi e greu sa ai grija de un om bolnav, pretuieste fiecare moment cu el, si chiar in general, pretuiti fericirea, pretuiti micile lucruri care va fac sa zambesc, si traiti. Traiti pentru azi, traiti pentru viitor, traiti pentru viata si persoanele speciale pe care le aveti alaturi. Probleme vor fi mereu, asa ca amintiti-va si de vremurile bune.
E greu sa depasim greutatile vietii, iar prin intermediul acelor scrisori lasate de Gerry, Holly reuseste sa priveasca spre viitor cu speranta si cu mai multa incredere in sine.
Mi-a placut aceasta carte si chiar daca momentan sunt intr-o stare mai melancolica asa, o recomand cu drag, iar pentru cei care au citit-o deja, voi ce parere aveti despre ea?
Si ca sa inchei aceasta postare frumos, va las ultimele cuvinte din carte:
" Intre timp, trebuia doar sa traiasca."

Era sa uit, cartea poate fi achizitionata de pe site-ul editurii ALL.

Acest articol face parte din campania vALLuntar initiata de Grupul Editorial ALL, cu sprijinul ROMSILVA.
Nu uitati dragilor, la fiecare 15 comentarii primite pe fiecare recenzie, mai inverzim cu un copacel plaiurile noastre mioritice, ca si asa, cam ducem lipsa.
So don't be shy, everything's for a good cause!

Hugs & Kisses,
Eva  (✿◠‿◠)

0 comments:

Post a Comment

Every little word is highly appreciated! Thank you for taking your time! ^_^
--IMPORTANT NOTICE!--
Due to some repeated problems with Disqus, i had to delete this widget, thus losing ALL of my comments. I apologize if i didn't get to answer in time and that is why you will see all of my posts without comments.
And NO, i do not recommend using Disqus!