21 December, 2014

~ Simple, quick and not messy marble nails ~

by Eva Luna No Comments

. . .ain't that cool, or what?  :DAm incercat o data sa fac si eu "water marble nails", ca prea aratau misto pe YouTube si prin blogosfera. Ei bine, mi-a iesit o mare brambureala - sa nu mai zic ca degetele mele aratau de parca m-as fi jucat intr-o galeata plina cu vopsea~  Go figure!  :))))
Un maaaare dezastru. Si punct!  :))
. . .asta pana cand am dat de acest mic tutorial in timp ce navigam pe renumitul Pinterest.

De ce aveti nevoie: de o punga alunecoasa si lucioasa (ca sa se desprinda repede oja) sau hartie de copt, de o scobitoare sau ceva cu varful ascutit sa dezlipiti modelul dupa ce se usuca, si oje bineinteles.  ;)

Dupa cum vedeti in prima poza, va alegeti culoarea de baza *in cazul acela, culoarea galbena*, apoi incepeti sa va insirati peste, nuantele alese pentru modelul vostru. Va luati scobitoarea si apoi va jucati cum vreti voi, in functie de preferinta. Eu am facut asta seara, am lasat peste noapte sa se usuce bine, iar a doua zi am desprins usurel modelul cu degetele, ori daca nu puteti, folositi o penseta.
Mi-am "pregatit" unghiutele cu un intaritor de unghii, apoi am taiat cu o forfecuta din modelul marble uscat. Daca incercati aceasta metoda, cred ca mai bine va faceti 10 grupulete intortocheate si "ametite", pentru fiecare degetel in parte. Se desprinde mai repede si lucrati mai usor cand le aplicati pe unghie. Apropo de aplicare, am mai dat inca un strat de intaritor, am lasat sa se usuce vreo 15 secunde, apoi am aplicat oja uscata si am apasat un pic pe margini. Lasati sa se usuce cateva secunde, apoi indepartati excesul *fie folositi unghiile, sau o pila*.
Va luati top-coat-ul preferat si nu uitati sa dati si pe margini si varful unghiei, ca sa nu se desprinda modelul marble.
Pe mine m-a tinut vreo 5 zile acest model, fara sa se crape sau sa se toceasca.
Inmuiati un betisor de urechi in putina acetona si stergeti pe unde aveti nevoie.
And voila!
Una bucata manichiura "ametita" si colorata gata de purtare!P.S:  prajiturica a fost pictata cu o pensulica.

Ce parere aveti? V-ar tenta sa incercati un dry marble?

Have a lovely day!

0 comments:

Post a Comment

Every little word is highly appreciated! Thank you for taking your time! ^_^
--IMPORTANT NOTICE!--
Due to some repeated problems with Disqus, i had to delete this widget, thus losing ALL of my comments. I apologize if i didn't get to answer in time and that is why you will see all of my posts without comments.