21 December, 2014

Widgets

~ With love ........ ~

by Eva Luna No Comments


Va plac dulcegariile? Noua, la Complex Apicol ne plac dulcegariile. Apreciem declaratiile de dragoste si ne-am gandit sa le premiem.Fa o declaratie dulce persoanei iubite iar noi ii trimitem miere personalizata cu numele persoanei, insotita de mesajul tau. 

Premiile: 5 seturi de miere. Seturile de miere sunt formate din: Miere Salcam 450g, Miere Poliflora 450g, Miere Tei 450g.  Seturile vor fi personalizate cu numele persoanei dragi careia vor fi trimise, insotite de textul declaratiei de dragoste a persoanei castigatoare. 

Participanti: Poate participa orice persoana care are varsta peste 18 ani si domiciliul pe teritoriul Romaniei. 

Regulament: In concurs se poate inscrie orice utilizator Facebook. Conditia de inscriere este ca participantul la concurs sa faca publica o declaratie de dragoste pe Facebook. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa mentionati pagina noastra de Facebook in textul declaratiei. Vor fi luate in considerare doar declaritiile de dragoste ce contin pagina Facebook a Complexului Apicol. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si vor fi afisati pe data de 24 februarie 2012. 

Desfasurarea concursului are loc in perioada: 13 februarie 2012 – 22 februarie 2012.
Castigatorii vor fi desemnati pe 24 februarie 2012.


Asteptam cu nerabdare cele mai dulci declaratii.


Pentru cine nu a inteles cum puteti posta pe pagina de Facebook a celor de la Complexul Apicol, aveti un mic tutorial aici:

- mai intai dati un Like paginii;
- scrieti declaratia voastra persoanei iubite apoi tastati @Complexul Apicol Veceslav Harnaj (vedeti ca o sa apara tag-ul imediat ce tastati, dati un click pe el ca in poza) si gata;- nu uitati sa lasati postul vostru pe Public pentru a putea fi vizibil, si sa intrati in extragere;

Daca aveti nelamuriri, lasati-mi mai jos intr-un comentariu, sau pe pagina de Facebook.
La cat mai multe declaratii pline de dulcegarii~


Va las si o melodie ca sa fiu in tema cu postarea :))

---At least i have you - Cel putin te am pe tine---With love.........
                 your Eva.

0 comments:

Post a Comment

Every little word is highly appreciated! Thank you for taking your time! ^_^
--IMPORTANT NOTICE!--
Due to some repeated problems with Disqus, i had to delete this widget, thus losing ALL of my comments. I apologize if i didn't get to answer in time and that is why you will see all of my posts without comments.